Rólam

Gerócs Éva vagyok, Nagykanizsán születtem nem is annyira régen… és élek itt azóta is, majdnem a világ végén. Egészen pici gyerekkorom óta énekelek, és lépek fel kisebb-nagyobb színpadokon. Eredeti szakmám fodrász, és munka közben is gyakran fakadok dalra hallgatóságom nagy örömére. Ahogy múltak az évek, egyre többet foglalkoztam a zenével, és időről-időre egyre több lehetőségem adódott, hogy megmutassam a közönségnek, miben is rejlik az én tehetségem.

Az amatőr tudás után igyekeztem elsajátítani a profizmus alapjait, ezért Szentendrei Zsuzsa nénitől hangképzést, később pedig Perczel-Kováts Orsolyától (Esze Jenő iskolájában,) a vendéglátóban ,,szalonképes” repertoárt, és előadásmódot tanultam… énekesnő lettem.

Sok remek zenésszel dolgoztam már előadóművészi pályafutásom során, és tudom, ez nem csak múlt idő, ők sok fellépésre elkísérnek még.

Énekeltem hotelekben vacsorához aláfestő zenét kis csapattal, bárban tánczenét, alapítványi bálokban, esküvőkön mulattatót, és születésnapokon, rendezvényeken egyénileg sanzonokat, musicaleket tánccal színesítve.

Jelenleg az éneklés mellett műsorközvetítéssel, és rendezvények lebonyolításával, is foglalkozom.

Tudásomat folyton bővítem, állandóan tanulok, és bátran állok minden új feladat elé.